>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Zebraer løber i flod

Sentrim Elementaita Lodge

Sentrim Elementaita Lodge ligger lige ned til Lake Elementaita, ca. 120 km fra Nairobi. Fra lodgen har du direkte udsigt til søen, hvor du blandt andet kan opleve flamingoer og pelikaner.

Under opholdet kan du naturligvis frit benytte den lækre pool, og hvis der skal lidt selvforkælelse til, kan du besøge spa- og massageafdelingen. Skal der sved på panden, kan du benytte fitnesscenteret. På lodgen finder du desuden en lille souvenirbutik samt spil- og underholdningsrum med brætspil, dart og billardbord. For de yngste gæster er der egen børnepool og legeplads. 

Restauranten på lodgen sørger for, at du får stillet sulten, og bagefter kan du nyde en kold, lokal øl i baren. I fællesarealerne er der wifi.

Der er 84 værelser, som alle består af små afrikansk-inspirerede hytter. Der er eget bad/toilet, safebox, kaffe- og tefaciliteter, lille køleskab, TV, wifi og telefon.

Vejr og klima