>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Zebraer løber i flod

The Ark Lodge

The Ark Lodge er beliggende i hjertet af Aberdare Nationalpark med en storslået panoramaudsigt over de smukke omgivelser og det nærliggende vandhul, som tiltrækker masser af vilde dyr.

Her kan du glæde dig til at opleve Kenyas vilde dyreliv på nærmeste hold – helt uden at forlade lodgen. Der er nemlig hele fire udsigtsområder, hvorfra du kan observere dyrenes aktivitet i fred og ro. Vil du helt tæt på, anbefaler vi et besøg i lodgens delvist underjordiske bunker, som er det perfekte gemmested til at opleve dyrene og måske tage billeder helt tæt på.

Restauranten på The Ark Lodge serverer lækre retter med friske, lokale råvarer morgen og aften, enten fra buffet eller fra menu afhængig af antallet af gæster, mens lodgens hyggelige bar giver mulighed for at slukke tørsten i vin, spiritus og andre drikkevarer. Der er også en lille souvenirbutik, hvor du kan finde fine souvenirs, bøger og et lille udvalg af toiletartikler.

The Ark Lodge har 60 pæne værelser fordelt over tre etager. Alle værelser er enkelt indrettet med eget badeværelse, dobbelt- eller enkeltsenge samt en buzzer til at vække dig, hvis der dukker særligt interessante dyr op ved vandhullet i løbet af natten.

Vejr og klima