Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Safari Kenya og badeferie i Mombasa

05.03.2018

En safarirejse til Kenya er et sandt overflødighedshorn af oplevelser og indtryk. Oplev storslåede savanner og smukke nationalparker, og kom helt tæt på de fascinerende, afrikanske dyr. Fuldend rejsen med en afslappende badeferie i Mombasa, som byder på hvide sandstrande og farvestrålende koralrev.

Relaterede rejser

Flamingo Safari & Mombasa Fra kr. 15395

Med én nat i dyrerige Lake Nakuru og tre nætter i ubeskrivelige Masai Mara er dette den perfekte rejse, hvis du drømmer om safari med mange dyr og minimal transport. Rejsen afsluttes med en lækker badeferie i Mombasa.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15495

På denne 14 dages rejse får du en oplevelsesrig safari og 6 nætters badeferie i Mombasa. Oplev Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivashas flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 18595

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere

Efter en oplevelsesrig safari i Kenya giver vi dig mulighed for at vaske savannens støv af og fordøje de mange indtryk i havnebyen Mombasa ved Det Indiske Ocean.

Oplev smukke, hvide sandstrande, som står i kontrast til de turkisblå bølger, og mærk den lette brise i skyggen af et palmetræ med en kold forfriskning i hånden. På en badeferie i Mombasa er der rig mulighed for at nyde livet og komme helt ned i gear. Ca. 30 km syd for byen ligger Diani Beach-kysten, som byder på Kenyas længste strand med brede, hvide sandstrande så langt øjet rækker.

Læs også: Safari Kenya og badeferie i Zanzibar

Ønsker du endnu flere oplevelser end rundrejsen i Kenya har budt på, er det 1.300 km lange koralrev ud for Mombasas kyst perfekt til både dykning og snorkling. Det Indiske Ocean egner sig også rigtig godt til surfing og andre former for vandsport samt til sejlture med mulighed for at dybhavsfiske og opleve vilde delfiner - en stor oplevelse for de fleste, og måske især hvis du rejser til Kenya med børn. I sensommeren og efteråret er det desuden muligt at se pukkelhvaler.

Meget mere Mombasa

En badeferie i Mombasa byder på meget mere end smukke strande og turkisblåt vand. Mombasa, som i dag er Kenyas andenstørste by, er den ældste by i landet og kan dateres tilbage til det 16. århundrede. Gå på opdagelse i den gamle havneby, som er alt andet end kedelig, og oplev sporene fra kolonitiden. Mombasa er et smeltedigel af forskellige kulturer, og indflydelsen fra arabisk, indisk og europæisk kultur mærkes i byens mange kulturelle seværdigheder.

Oplev bl.a. Fort Jesus, byens gamle fæstning, som blev opført at portugiserne i 1593, og hvis mure er uigennemtrængelige på grund af den måde, de er bygget på. Området omkring fortet er utroligt spændende og charmerende. Gå en tur gennem de snævre gader og oplev byen som de lokale, køb lokalt kunsthåndværk direkte fra kunstnerne, eller udforsk byen i en tuk-tuk – en trehjulet motoriseret rickshaw.

Mombasa er også et paradis for madelskere og byder på alt fra fine restauranter til små gadeboder, som sælger spændende, eksotisk mad.