>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
cheetah på udkig efter bytte

Safari i Kenya og badeferie på Zanzibar

17.04.2019

Kombinationen af safari i Kenya og badeferie på eksotiske Zanzibar er intet mindre end fantastisk! Find ud af hvorfor her.

Oplevelser på safari i Kenya

Et væld af uforglemmelige oplevelser venter i Kenya – fra storslåede savanner og smukke nationalparker til fascinerende, vilde dyr og et imponerende rigt fugleliv.

På game drives i Kenyas nationalparker kan du blandt andet være heldig at opleve The Big Five; løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen. De fem dyr har fået navnet The Big Five, fordi det var de dyr, som var sværest og farligst for de gamle storvildtjægere at nedlægge.

I dag er det ikke længere tilladt at skyde nogen af de fem dyr, men de er fortsat et populært mål for safarirejsende, som drømmer om at opleve The Big Five.

Derudover byder en safari i Kenya på et væld af andre kendte og mindre kendte afrikanske dyr. Oplev for eksempel giraffer, zebraer, vortesvin og gnuer samt flodheste, krokodiller, pelikaner og flamingoer. En safarirejse til Kenya er derfor også en fantastisk oplevelse, hvis du rejser med børn.

Læs meget mere om safari i Kenya her.

Læs også: Safari i Afrika

 

Fra action til afslapning

Efter en oplevelsesrig safari i betagende Kenya kan vi varmt anbefale at slutte rejsen af med en afslappende og luksuriøs badeferie på Zanzibar, hvor du virkelig kan komme ned i gear og fordøje de mange fantastiske oplevelser fra safarien.

Med kridhvide, palmeklædte sandstrande og krystalklart, azurblåt vand er Zanzibar som taget ud af et postkort, og uanset hvilken af vores populære kombinationsrejser du vælger, kan du godt forberede dig på en oplevelsesrig og uforglemmelig rejse.

Trænger du til en pause fra de billedskønne paradisstrande og de lækre hoteller i Zanzibar, byder øerne på masser af aktivitetsmuligheder. Gå på opdagelse i den frodige og tropiske natur, udforsk livet ved de spektakulære koralrev med snorkel eller dykkermaske, sejl en tur i en traditionel dhow eller tag på fisketur og led efter vilde delfiner. Zanzibar har noget for alle!

 

Seværdigheder på Zanzibar

Zanzibar er en af verdens smukkeste øgrupper beliggende i Det Indiske Ocean cirka 35 km fra Tanzanias kyst. Den ene hovedø, Unguja, er uofficielt kendt som Zanzibar og er den ø, som langt de fleste besøger på en rejse til Zanzibar. Øgruppen består dog også af den anden hovedø, Pemba, samt et hav af småøer.

I hovedbyen Zanzibar City kan du opleve det historiske centrum Stone Town, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan vi varmt anbefale at lægge vejen forbi det berømte udendørs madmarked, Forodhani Gardens, som byder på et væld af boder med alt fra fisk på spyd til grillede bananer med chokolade.

Selvom Zanzibar er relativt rolig i dag – i modsætning til tidligere, hvor øgruppen var et travlt handelscenter og en meget vigtig havn for krydderihandel – kan man stadig mærke indflydelsen fra en turbulent historie med arabiske sultaner, slavehandel og europæiske opdagelsesrejsende, der har præget øernes kultur, arkitektur og venlige lokalbefolkning.

Et besøg på en af de mange krydderiplantager, hvor der dyrkes blandt andet kanel, kardemomme, koriander, ingefær, vanilje og nelliker, er både spændende og anbefalelsesværdigt.

 

Vigtig info om visum

Vær opmærksom på, at dit visum til Kenya ikke er gældende på Zanzibar, da øgruppen tilhører nabolandet Tanzania. Du skal derfor have et nyt visum, når du ankommer til lufthavnen på Zanzibar.

Læs mere om visum, vaccinationer, tidsforskel, valuta, sprog og meget mere herunder:

Rejseinfo til Kenya

Rejseinfo til Zanzibar

Har du nogen spørgsmål, er vores dygtige rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig på tlf. 70 90 91 00 eller via mail: info@flamingotours.dk.

 

Læs mere om safari i Kenya, og find din favoritrejse her.

 

Elefant i vejkanten i Amboseli
zebraer på sletten
Løve æder bytte
Bavian nyder et måltid i Masai Mara
Flot abe på Zanzibar, set tæt på.
Lækker hvid sandstrand fra øen Zanzibar
Fiskerbåd på hvid sandstrand på Zanzibar
Zanzibar sandstrand ved solnedgang