Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Hvid sandstrand set fra luften

Olhuveli Beach & Spa

I hjertet af Maldiverne, finder du dette smukke Olhuveli Beach & Spa resort, omkranset af smuk turkisblåt hav og hvide sandstrande. Resortet har 164 villaer, der alle har gratis wi-fi, stor privat terrasse, minibar, personlig værdiboks, tv og dvd, strygejern og strygebræt, aircondition og vifte, hårtørrer, pudemenu og meget mere forkælelse til dig på din ferie. Her skal du ikke mangle noget!

Værelset der er inkluderet i prisen, er Deluxe Room, men det er muligt at opgradere mod ekstra pris til hhv. Grand Deluxe Room, Beach Villa, Grand Beach Villa med privat pool, Deluxe Water Villa (med og uden jacuzzi) og forskellige suiter. 

Resortet har 5 spisesteder og 2 barer at vælge mellem. Nyd bl.a. lækker nyfanget fisk og skaldyr, hjemmelavet pizza, eller forskellige asiatiske retter, serveret på elegant og indbydende vis. Personalet hjælper gerne med at få arrangeret en picnic på stranden med venner, mad ved poolen, eller en ”candle-light-dinner” for to under stjernehimlen.

I spa afdelingen kan du slappe af i saunaen, jacuzzien, eller i de helt specielle afslappende områder. Ønsker du en spabehandling, kan dette bestilles på en af de private Spa pavilloner, der ligger gemt væk flere steder i den eksotiske have, hvor du kun kan komme til via en privat gangbro. Her er der bl.a. plads til par massage og udendørs blomsterbad.

Er du til dykning, snorkling, vandsport, eller andet, kan dette også bestilles på resortet.

Hvis du rejser med børn, er der børnepool, legeplads, babysitting service, børneseng- og stol, samt babyalarm. Der er plads til 2 børn under 12 år i hver villa.